Héo-Cache

Ben jij, net als Robin Hood, een slimme speurneus? Ga dan met ons mee schatzoeken en win 2 vrijkaartjes voor de première van de voorstelling Robin Hood van Hé-Cabaret & Theatergroep.

Wat moet je doen?

Houd deze pagina, onze Facebook-pagina of Instagram in de gaten. Hier vind je aanwijzingen waarmee het speuren beginnen!
Als je de aanwijzing goed hebt gevolgd vind je als het goed is een code... bewaar deze goed. Als je uiteindelijk alle codes vindt kun je de schat gaan zoeken!

(Voor elke dorpskern van de gemeente Zundert wordt een aparte speurtocht uitgezet in de vorm van een Héocache.)

HEB JE MOEITE MET HET VINDEN VAN DE EERSTE CODE? We helpen je graag een beetje, dus laat het ons gerust weten via pr@he-cabaret.nl of via onze Facebook of Instagram pagina.

De vierde aanwijzing:

Als je de eerste 3 aanwijzingen goed hebt gevolgd heb je een aantal cijfers en letters gevonden. Nu is het tijd om daarmee te gaan puzzelen. Bekijk de onderstaande diagrammen goed en speur zo naar de laatste locatie waa r de prijs te vinden is!
Ben je de eerste die aankomt op de eindlocatie? Dan wacht je een mooie prijs! Vind je alleen een markering dat je het einde van de Héo cache hebt bereikt? Dan is waarschijnlijk iemand je voorgeweest.
Hoe dan ook, wij hopen dat je veel plezier hebt gehad aan onze speurtocht en hopen je graag te zien bij onze voorstelling in maart!

Heb je de codes nog niet (allemaal) gevonden? Dat kan nog steeds! Met de eerste drie aanwijzingen die hieronder staan kun je nog steeds speuren om mee te doen met onze Héo Cache.


Robin Hood is één van de bekendste volksverhalen ter wereld. Dit verhaal gaat over een vogelvrije man (iemand die niet beschermd wordt door de wet). Deze man steelt van de rijken en geeft aan de armen. Als de troon wordt opgeëist door een andere koning, gaan de belastingen omhoog en ontstaat er armoede. Robin slaagt erin het geld terug te geven aan het volk. De boze koning lokt Robin met een boogschietwedstrijd uit zijn schuilplaats. Met zijn wereldberoemde pijldoorklievende schot weet hij niet alleen de vrouw van zijn dromen te bemachtigen, maar ook de kwaadaardige koning te verdrijven.

De eerste aanwijzing:

Februari 2020 - Robin Hood is onderweg naar het theater waar in Maart Hé-Cabaret en Theatergroep zijn verhaal op de planken zal brengen. Dat is in de gemeente Zundert maar zoals jullie waarschijnlijk wel weten, bestaat deze gemeente uit meerdere kerkdorpen. Hij bezoekt alle 5 kerkdorpen en parkeert zijn vervoersmiddel bij de kerk. Natuurlijk heeft hij goed naar de borden gekeken waar hij wel en niet mag parkeren. Hier blijft hij even plakken en komt vele verschillende dorpsgenoten tegen waarmee hij een praatje maakt.
De tweede aanwijzing:

Robin hoort allerlei verhalen over de gemeente. Zelf leeft hij in de bossen. Daarom spreekt het vele groen in de gemeente hem wel aan. Robin besluit daarom samen met zijn vrienden af te spreken in het groen van elk kerkdorp. Iedereen van de roversbende is aanwezig, Kleine Jan, Will Outlet, Much, Alice-a-dale en Moeder Tuck. In één van de speelweides doen ze verstoppertje. Voor de sherrif moeten ze ook altijd verstoppen. Robin kruipt het liefst ergens onder.

Hier vind je nog een extra tip bij deze aanwijzing:
Zundert    |    Klein Zundert    |    Wernhout    |    Rijsbergen    |    AchtmaalDe derde aanwijzing:

De hele middag spelen de vrienden allerlei spelletjes. Moe van alles stelt Robin voor om wat te gaan drinken in het gemeenschapshuis. Daar aangekomen ziet hij de poster van Hé Cabaret & Theatergroep hangen met zijn naam erop. Vol trots met een bekende blos op zijn wangen vertelt hij zijn vrienden over het toneelstuk. De poster spreekt, schreeuwt en vloekt met al zijn kleuren bij elkaar maar daardoor is deze ook al van ver te herkennen. Na deze dag gaat iedereen naar huis en wachten vol spanning op de volgende uitnodiging van Robin. Want dan begint de echte wedstrijd... wie is er als eerste bij de buit...

DE 4E (en laatste) AANWIJZING VOLGT ZONDAG 16 FEBRUARI